Gezond eten begint bij weten wat je eet. Weten wat je eet is het makkelijkst als het uit je eigen tuin komt en je het zelf hebt laten groeien. Daarom wilde ik heel graag een moestuin beginnen. Maar ja hoe dat dan precies moest, wist ik ook niet zo goed. Wel was ik erover uit dat ik in bakken zou gaan (moes)tuinieren. Dit omdat ik het er leuk uit vind zien maar vooral omdat ik dan zelf kan bepalen welke aarde ik in die bakken gebruik. Tijdens mijn speurtocht op internet naar voorbeelden van hoe je die bakken dan het beste kon maken kwam ik op de website van de makkelijke moestuin. Wat een goed concept! Ik was redelijk snel overtuigd dat ik op deze manier mijn moestuin zou gaan starten en ik moet zeggen ik ben tot nu toe erg tevreden. De eerste bak is ingezaaid maar helaas is er nog geen groen blaadje naar boven gekomen. Hopelijk gebeurt dat in de komende dagen en kan ik jullie binnenkort foto’s laten zien van een beginnende moestuin. Wil je ook aan de slag? Het boek kun je makkelijk hier bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>